76/587-649

Videógaléria

Videogaléria

 

1. Nyeregszemle Kunszálláson 2013.

 


 

2. Önerőből fejleszt Kunszállás

Diákmunka segítségével végezte el Kunszállás önkormányzata a közelmúltban elkészült kerékpárút felezővonalának felfestését. Ezzel jelentős összeget tudtak spórolni a település költségvetésében. Az orvosi rendelőt is felújították, ráadásul a fogorvosi rendelő is korszerű feltételekkel várja a lakosokat. A beruházásokat önerőből oldották meg, Kovács Imre polgármester szerint így kedvezőbb feltételekkel valósították meg a fejlesztéseket.


 

3. Folytatja a megkezdett utat Kunszállás

Fölényes győzelmet aratott az október 12-i önkormányzati választásokon Kovács Imre, Kunszállás régi-új polgármestere. A testületet kizárólag független képviselők alkotják. Kovács Imre a terveivel kapcsolatban hangsúlyozta, nagy figyelmet kíván fordítani a szociális ellátásokra. A község a lakosok biztonsága érdekében járőrszolgálatot is elindít.


 

4. Karácsonyi Zumba Party


 

5. A szennyvízhálózat megépítésére készül Kunszállás


 

6. XVI. Kunszállási Húsfőző és Tészta Fesztivál

Kunszálláson másfél évtizede a legfontosabb közösségi rendezvények közé tartozik a szeptemberi sütő-főző fesztivál és verseny. Az elmúlt években már nem csak a község amatőr szakácsai és baráti közösségei, hanem az ország távolabbi városaiból is jelentkeztek a fesztiválra.