76/587-649

Információk

Az itt élők több évtizedes álma, amit generációk óta szövögettek, 2006 év végén vált valóra, amikor is elkészült a több mint száz éves művelődési ház helyén a Petőfi Faluház.
Az épület kívül-belül remek, a helyi igényekhez igazodva készült. A falakat sokszínű programmal töltik ki a civil rendezvények, sorra alakulnak a helyi klubok és az új helyszínen új lendületet kaptak a már jól működő kezdeményezések is.
A ház - amelyért oly sokat küzdöttek a falusiak - nyitva áll az idősek és fiatalok előtt és tárt kapukkal várja a messziről érkezőket.

Amit kínálunk

  • Lehetőség van a faluházban különböző méretű termek bérlésére.
  • Mosdókkal, öltözőkkel, ruhatárral, hangosítással,légkondicionált nagyteremmel, büfével és teakonyhával is rendelkezünk. Igény szerint a terítéshez szükséges eszközöket is biztosítjuk. Így a Petőfi Rendezvény- és Faluházban ideális környezetet talál esküvők, konferenciák megrendezéséhez.
  • Amennyiben vendégei igénylik, az étkezés és a szállás is megoldható. Meglepetésként kérhet tőlünk fakultatív programot (helytörténeti gyűjtemény megtekintése, lovas kocsikázás a környéken, borkóstoló, csikós bemutató). Sztárvendégek közvetítésében is segítünk. A faluházhoz tartozó parkban grillezési lehetőség is van. Rendelkezünk salakos teniszpályával.
  • Kisebb termeink jól szeparálhatók, így évfordulók,baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, termékbemutatók megrendezéseinek is kiváló helyszínt biztosít.
  • állandó és időközi kiállítások
  • internet elérhetőség